FOOD & DRINKS COMPANY

FOOD & DRINKS COMPANY Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 91 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food & Drinks Company. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 12:39 Lekker eten en warm!
19 jun 2022 om 10:46 Good food
9 mei 2022 om 22:50 Geweldig eten, geweldige service en zijn altijd klaar om je snel te kunnen helpen! Ik kom hier graag terug!
25 apr 2022 om 19:46 Ik heb lang niet zo slecht gegeten! Ik had een turkse pizza en rijst met kipdoner en knoflooksaus. De turkse pizza was nog te eten, maar rijst met kipdoner en de knoflooksaus waren niet te eten. Ik heb het weg moeten gooien. Zonde van mijn geld! Bah!
24 feb 2022 om 16:13 Bestelling was niet zoals besteld. Kapsalon zonder salade en zonder knoflooksaus. Kwaliteit van de kapsalon was ook niet best. Helft weggegooid.
26 jan 2022 om 7:18 Eten was op tijd, lekker en goed heet.
22 jan 2022 om 23:42 Lekker eten en snel geleverd
11 jan 2022 om 21:21 Eten erg lekker, portie had groter gemogen :-) Snelle en vriendelijke bezorging.
30 okt 2021 om 21:16 Smaakt altijd lekker!! Service is top!! Leuke mensen
3 mei 2021 om 19:47 Echt lekkere kapsalon!!