FOOD & DRINKS COMPANY

FOOD & DRINKS COMPANY Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food & Drinks Company. Meer weten? Ontdek meer

19 sep 2022 om 10:47 Broodje doner zeiknat van het vet. Turkse pizza zacht en totaal niet krokant of iets wat daar ook maar bij in de buurt komt. Zonde eerste en laatste keer
17 sep 2022 om 17:43 Snel en prima kwaliteit voor de prijs
9 sep 2022 om 18:42 Mijn drankje was niet er
3 sep 2022 om 20:28 Snel bezorgt, eten was goed warm en erg lekker De bezorger was vriendelijk
28 aug 2022 om 20:11 Smaak was prima. Alleen jammer dat de kapsalon niet echt warm was. Hoop volgende keer beter.
21 aug 2022 om 21:29 Keurig op tijd en smaakte heerlijk. Nette bezorger.
7 aug 2022 om 0:34 Tweede keer bestellen en altijd lekker
19 jul 2022 om 20:31 Prima eten , héérlijk. Warm en netjes optijd geleverd. Bezorger ook erg vriendelijk. Daar zal ik nog eens bestellen.
18 jul 2022 om 12:20 Cola vergeten te bezorgen. Na aantal keren bellen contact of ik het zelf kon komen halen. Daar betaal ik natuurlijk geen 3 euro bezorgkosten voor. Als ik kom, krijg ik het geld terug. Ze hadden het te druk.
15 jul 2022 om 14:25 Lekkere doner en snel bezorgd!
13 jul 2022 om 18:09 Alles was warm en smakelijk. de levering was sneller dan gepland, ik kan dit restaurant aan anderen aanbevelen.
3 jul 2022 om 18:26 Eten was lekker warm en optijd!